27 Σεπ 2023

Βοηθός αυτομόρφωσης για νεόκοπο αρχηγό αριστερού κόμματος

αγαπητέ Στέφανε,

Μια που ξεκινάς αρχηγός αριστερού κόμματος χωρίς προηγούμενη εμπειρία, σκέφτηκα να σε βοηθήσω με ένα εκπαιδευτικό βοήθημα που είχε βγάλει το ΚΚΕ το 1946 για να κάνει φροντιστήριο στα πλημμελώς εκπαιδευμένα από μαρξιστική θεωρία και ιστορία, μέλη του κόμματος. 
Το βιβλιαράκι αυτό είναι ιστορικό διότι ήταν γραμμένο λίγο πριν την έναρξη του εμφυλίου πολέμου. Το αγόρασα από το eBay σε τιμή ευκαιρίας 25 € .  (+ Τα μεταφορικά 10 €).
Ελπίζω να εκτιμήσεις το κεφάλαιο που σου παραθέτω για την ανοικοδόμηση κόμματος σοσιαλιστικού αλλά και την προσοχή σου στην εκκαθάριση του από τα «οπορτουνιστικά στοιχεία»




θα καταγγέλω συνεχώς

...τελικά το πήρα απόφαση  : θα διαδηλώνω και εγώ συνεχώς, θα καταγγέλλω και θα εξανίσταμαι κατά της βίας και της αδικίας στην κοινωνία.
Θα γίνω διάσημος, θα νιώσω ήρωας και θα με θαυμάζουν οι γκόμενες (οι παλαβές βέβαια αλλά δεν με νοιάζει...καλές είναι κι αυτές)
Και για τα δέντρα θα κραυγάζω με πάθος, και για τις φώκιες, και για τις γυναίκες και για τους τρανσέξουαλ.
...τους χασάπηδες, τους σουβλατζήδες  και όλους τους «μή ορθούς» , που δεν είναι της μόδας, δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί.
Να θυμηθώ μην μου ξεφύγει  καμμιά καταγγελία  εναντίον της βίας , της εγκληματικότητας και της καταπίεσης από τριτοκοσμικούς, εγκληματίες, λαθρομετανάστες  και ισλαμιστές.
Θα καταστρέψω ό,τι έχω φτιάξει.
Μαλάκας είμαι?

Τα κόκκινα αυγά

  Η συζήτηση που κάνουν οι κυρίες δίπλα μου είναι για τα κόκκινα αυγά που έβαψαν και αυτά που αγόρασαν και δεν είναι κόκκινα. Κουβέντες χορτ...