13 Φεβ 2024

Ο Λαϊκισμός γέννησε την θρασύτητα και την μικρόνοια

 



Ο Λαϊκισμός έχει καταστρέψει την Ελλάδα και έχει καταστήσει τα προβλήματα πολύ  δυσκολότερα από ότι πράγματι είναι. 

Πχ οι ασθενείς έχουν ισχυρή πεποίθηση και για την διάγνωση και την θεραπεία: 

υποδεικνύουν στο γιατρό τι πρέπει να κάνει και ο γιατρός σαν ηλίθιος υπακούει για να γλιτώσει την κακοποίηση. 

Οι  ήμιαγράμματοι ή εντελώς αγράμματοι γονείς έχουν άποψη για την εκπαιδευτική διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο δάσκαλος και ο καθηγητής γιά το τεμπέλικο και κακομαθημένο βλαστάρι τους που τελικά θα τελειώσει το λύκειο και θα είναι σχεδόν αναλφάβητο και δε θα ξέρει την προπαίδεια.

Μετά θα απαιτήσουν πανεπιστήμιο και ανώτατες σπουδές ποιότητος στην Ιατρική ή το Πολυτεχνείο.

Ο κάθε καραβλαχος έχει το θράσος να απαιτεί ειδική μεταχείριση για το αυθαίρετο του ακόμα κι αν είναι κτισμένο πάνω σε δρόμο ή πλατεία.

Το ποσοστό των σοβαρών και αξιοπρεπών ανθρώπων είναι ανίσχυρο και γιατί είναι μειοψηφικό και γιατί δεν έχει την αναίδεια που απαιτείται για να δώσει τις σωστές αγκωνιές και να παίξει σωστά την δημόσια παράσταση θύματος.  

Οι υπουργοί υγείας και παιδείας εάν είναι έξυπνοι κάνουν το κορόιδο μέχρις  ότου  περάσει η μπόρα γιά να πάρουν  μετάθεση σε άλλο υπουργείο. 

Φυσικά θα ροκανίζουν το χρόνο εξαγγέλλοντας αλλαγές αλλά μην κάνοντας απολύτως τίποτα.

Εάν δεν είναι έξυπνοι, θα προσπαθήσουν  να κάνουν πραγματικές αλλαγές με νομοσχέδια και μεταρρυθμίσεις σε θεσμούς,  που προφανώς θα καταλήξουν σε παταγώδη αποτυχία και έκτροπα.

Πικάσσο και Μαρί-Τερέζ

  Πάντα πίστευα ότι ο Πικάσο ήταν απατεώνας και δούλευε κοινό και κριτικούς… …πουλώντας τρέλα, τα κονόμησε χοντρά: ζωγράφισε την δεκαεπτάχρο...